Herečka Kristína Farkašová sa druhýkrát vydala

NETKY.SK • 28 Máj 2018, 13:27 • 2 min
Herečka Kristína Farkašová sa druhýkrát vydala

BRATISLAVA - Populárna slovenská herečka, spisovateľka a príležitostná standupistka Kristína Farkašová sa znovu vydala. Od tohto víkendu hovorí, že je šťastná pani Tormová.

slovakia

left justify in out

Dcéra známeho slovenského herca Borisa Farkaša sa vydala už druhýkrát. Prvýkrát si pred deviatimi rokmi vzala speváka Kamila Mikulčíka, s ktorým sa však po dvoch rokoch spolužitia rozviedla. Neskôr žila s redaktorom TV JOJ Jurajom Hajdinom, zo vzťahu ktorého sa im narodili krásne dvojičky Matilda a Ela. Ani tento vzťah herečke dlho nevydržal.

 

Sama však dlho neostala a od tohto víkendu má po svojom boku oficiálne nového muža. Jej vyvoleným sa stal Peter Torma. O závažnej spoločenskej zmene sa herečka podelila na sociálnej sieti.

 

"Radostne vám moji milí oznamujem, že som šťastná Pani Tormová. Pán Torma je tiež šťastný. Vedeli sme to prví a nebola to tajná svadba, len sme tých, čo budú písať o tajnostiach, nepozvali," napísala rozjarene.

 

 

 

 

S novým manželom sú spolu iba rok, aj preto je informácia o svadbe miernym prekvapením. Dvojici želáme do spoločného života všetko najlepšie!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona