Herečka Kristína Farkašová porodila dvojičky!

NETKY.SK • 11 Jún 2013, 12:49 • 2 min
Herečka Kristína Farkašová porodila dvojičky!

BRATISLAVA - Slovenská herečka a moderátorka Kristína Farkašová porodila dvojičky. Spolu s moderátorom a redaktorom TV Joj Jurajom Hajdinom sa už niekoľko dní tešia z dcér, ktoré dostali mená Matilda a Ela.

slovakia

left justify in out

Bábätká sa narodili už minulý týždeň, čo sa dvojici podarilo dlho tajiť, no nakoniec novinku prezradili portálu Topstar.sk. "Som veľmi rád, že som konečne porodil. S tým bruchom sa mi ťažko robili krimi témy," žartoval Hajdin. Farkašová s partnerom deti plánovali. "Sme s Jurajom veľmi radi, že sa nám to podarilo, lebo sme spolu chceli mať bábätko. Sme veľmi šťastní,“ povedala herečka ešte v januári.

Kristína Farkašová vyštudovala divadelnú dramaturgiu na VŠMU, pričom dva semestre ju študovala aj na pražskej DAMU. Už počas školy začala hrať v Radošinskom naivnom divadle a neskôr aj v Činohernom klube v Prahe. Hrala, spievala a tancovala v muzikáloch Producenti a Príbeh ulice II, moderovala televízne relácie Cestoviny a Postav dom, zasaď strom. Zahrala si v seriáloch Rodinné Tajomstvá, Ordinácia v ružovej záhrade, Rádio Fresh, Zlomok sekundy, Hod svišťom alebo Nevinní a filmoch ako Poslední plavky (2007), Pouta (2009) či Anjeli (2012). Za stvárnenie postavy Kláry v snímke Pouta ju nominovali na Českého Leva za najlepší ženský výkon v hlavnej úlohe. Dcéra herca Borisa Farkaša sa venuje aj písaniu blogov a účinkovala v stand-up comedy Silné reči. Spolu s Milanom Zimnýkovalom sa predstavila ako moderátorka relácie Legendy popu. V minulosti bola vydatá za herca, skladateľa a speváka Kamila Mikulčíka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona