Herečka Katarína Ivanková túži po dieťati

NETKY.SK • 20 Február 2018, 07:53 • 2 min
Herečka Katarína Ivanková túži po dieťati

BRATISLAVA - Slovenská herečka Katarína Ivanková si už vie samu seba predstaviť v role matky.

slovakia

left justify in out

„Poviem to z mosta do prosta, nemám s tým problém - ozýva sa vo mne materstvo. Do roka a do dňa by mohlo nejaké to dieťatko prísť,“ priznala v rozhovore. „S partnerom to nehrotíme, príde-príde, nepríde-nepríde, no už som asi vo veku, keď sa vyslovene dostavila potreba. Mnohí mi hovorili, že som už na to stará, že už včera bolo neskoro, iní zas tvrdili, že sa nemám kam ponáhľať. Ja som to nechávala v sebe pocitovo zrieť a teraz mi už moje vnútro hovorí 'Áno, je čas.' Uvidíme teda,“ podotkla sympatická brunetka, ktorá vraj ešte donedávna o dieťati ani nesnívala.

„Prišlo to na mňa posledný rok, nerozumiem ako. Keď som mala 32 či 33, vôbec som dieťa nechcela. Potom prišla mačka... To je vraj taká postupka - keď už túžite po mačke alebo nejakom inom domácom miláčikovi, znamená to, že máte potrebu sa o niekoho starať... Keď si teda tridsiatnička berie do rodiny zvieratko, tak sa to v nej proste ozýva. Ja to na sebe vidím, začínam mať veľkú potrebu starať sa o druhých. Tak si teda hovorím, že by som sa asi mala starať o niečo, čo vznikne zo mňa,“ poznamenala Ivanková.

Kariéra ju podľa vlastných slov počká, telo však rýchlo zostarne. „V divadelnom svete si človek môže kedykoľvek niečo splniť, stále sa tam niečo deje, stále sa tvoria nové projekty. Čas je, naopak, neúprosný a telo má zas svoju cestu a vôľu. Uvidíme teda, či bude s Katkou spolupracovať alebo nebude,“ pousmiala sa herečka.

Na pohlaví dieťaťa jej podľa vlastných slov nezáleží. „Je mi jedno, čo to bude, aj keď vidím tam copíky s modrými mašličkami... Tak to vidí aj väčšina mojich kolegýň a priateľov, asi vo mne vnímajú tú jemnejšiu energiu. Ale je to napokon úplne jedno, hlavne nech je to dieťa zdravé,“ uzavrela.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona