Herečka Kaley Cuoco sa zasnúbila

NETKY.SK • 1 December 2017, 11:09 • 2 min
Herečka Kaley Cuoco sa zasnúbila

BRATISLAVA - Americká herečka Kaley Cuoco sa zasnúbila so svojím priateľom Karlom Cookom.

slovakia

left justify in out

Profesionálny jazdec na koni požiadal rodáčku z kalifornského Camarilla o ruku vo štvrtok, v deň jej 32. narodenín. O radostnú správu sa neskôr podelil na službe Instagram, kde zverejnil video, v ktorom jeho snúbenica plače od dojatia. "Sme zasnúbení," hovorí herečka a rukami si zakrýva tvár, pričom jej možno na prstenníku ľavej ruky vidieť diamantový zásnubný prsteň.

Cuoco začala s Cookom randiť na jar v roku 2016, pár mesiacov po tom, ako sa rozišla s manželom Ryanom Sweetingom. Za tenistu sa vydala 31. decembra 2013 a oficiálne sa s ním rozviedla vlani v máji.

 

 

 


Kaley Christine Cuoco sa stala známou ako Bridget Hennessy v úspešnom sitkome 8 jednoduchých pravidiel (2002 - 2005). V rokoch 2005 a 2006 účinkovala ako Billie Jenkins v dramatickom seriáli Čarodejnice (1998 - 2006).

 

Známa je však najmä ako Penny zo sitkomu Teória veľkého tresku, v ktorom účinkuje od roku 2007 a spolu s kolegami a kolegyňami si zaň vyslúžila šesť nominácií na Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu. Od októbra 2014 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies