Herečka Jiřina Bohdalová nešťastne spadla zo schodov, zrušila divadelné predstavenia

NETKY.SK • 6 Apríl 2018, 18:04 • 2 min
Herečka Jiřina Bohdalová nešťastne spadla zo schodov, zrušila divadelné predstavenia

PRAHA - Obľúbená česká herečka Jiřina Bohdalová, ktorá má mnoho obdivovateľov aj na Slovensku, musela zrušiť svoje najbližšie divadelné predstavenia. Vo štvrtok popoludní totiž spadla doma zo schodov a putovala do Vinohradskej nemocnice v Prahe, kde jej poskytli nevyhnutnú pomoc. Medzičasom je už v domácom ošetrení.

slovakia

left justify in out

Informácie prinieslo internetové vydanie denníka Blesk. Nešťastná udalosť sa odohrala len krátko po herečkinom návrate z USA, kde strávila u priateľky veľkonočné sviatky. Zrejme aj tzv. jet lag (syndróm zmeny časových pásiem) zohral svoju úlohu pri páde. Doliečenie zranení si vyžiada zrejme niekoľko dní, avšak našťastie bez trvalejších následkov.

 

Rodáčka z Prahy, ktorú verejnosť pozná z celého radu pamätných divadelných, televíznych a filmových kreácií, oslávi 3. mája 87. narodeniny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies