Herečka Jessica Capshaw má štvrté dieťa

NETKY.SK • 10 Máj 2016, 08:19 • 2 min
Herečka Jessica Capshaw má štvrté dieťa

LOS ANGELES - Americká herečka Jessica Capshaw priviedla na svet štvrté dieťa. Dcérka, ktorá dostala meno Josephine Kate Gavigan, sa narodila v pondelok 2. mája. Tridsaťdeväťročná rodáčka z Columbie v Missouri o tom informovala prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnila fotografiu bábätka.

slovakia

left justify in out

“Som nekonečne vďačná za jej bezpečný príchod. Moje srdce je také plné lásky, že hrozí, že praskne," napísala mama osemročného Lukea Hudsona, päťročnej Eve Augusty a trojročnej Poppy James. Dievčatko prostredníctvom Instagramu privítal a predstavil aj jej manžel Christopher Gavigan. Predstaviteľka Arizony Robbins zo seriálu Klinika Grace (2005) a spoluzakladateľ Honest Company sú manželmi od mája 2004. O radostnom očakávaní štvrtého spoločného potomka informovali vlani v decembri.

 

 

 

Jessica Capshaw je dcérou herečky Kate Capshaw a obchodníka Boba Capshawa. Jej nevlastným otcom je režisér, scenárista a producent Steven Spielberg, za ktorého sa jej matka vydala v roku 1991. Známa je najmä ako spomínaná doktorka Arizona Robbins, ktorú stvárňuje od roku 2009. Okrem toho si zahrala napríklad aj v horore Valentín (2001), komédii Pánska jazda (2006) alebo televíznom filme Slepá dôvera (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona