Herečka Jennifer Morrison opúšťa seriál Kde bolo, tam bolo

NETKY.SK • 9 Máj 2017, 11:06 • 2 min
Herečka Jennifer Morrison opúšťa seriál Kde bolo, tam bolo

BRATISLAVA - Americká herečka Jennifer Morrison odchádza zo seriálu Kde bolo, tam bolo (2011).

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročná predstaviteľka Emmy Swan oznámila prostredníctvom služby Instagram, že aktuálna šiesta sezóna, ktorej finálová epizóda sa na televízne obrazovky dostane 14. mája, bude jej posledná.

 

"Po veľmi dôkladnom zvážení som sa rozhodla, že je pre mňa čas posunúť sa kreatívne aj osobne ďalej. Emma Swan je jednou z mojich najobľúbenejších postáv, aké som kedy hrala. Šesť rokov v Kde bolo, tam bolo mi zmenilo život tými najkrajšími spôsobmi," uviedla herečka a poďakovala sa tvorcom série.

Rodáčka zo Chicaga je jednou zo štyroch členov a členiek hereckého obsadenia, ktorých tvorcovia seriálu oslovili v súvislosti s potenciálnou siedmou sezónou. Zatiaľ nie je známe, či bude projekt ďalej pokračovať. V prípade, že sa televízia ABC rozhodne vysielať Kde bolo, tam bolo aj v ďalšej sezóne, sériu by mala čakať nová dejová línia s inými postavami.

 

Podľa predpokladov by sa do seriálu mali vrátiť spomínaní oslovení herci Robert Carlyle a Colin O’Donoghue a ich kolegyňa Lana Parrilla. Vo svojom príspevku na Instagrame sa Morrison vyjadrila, že ak seriál obnovia, vráti sa do projektu uzavrieť príbeh Emmy.

 

"Ak si ABC objedná siedmu sezónu, súhlasila som, že sa objavím v jednej epizóde a určite budem ďalej pozerať Kde bolo, tam bolo. Kreativita tvorcov ma vždy inšpirovala a nemôžem sa dočkať toho, ako budú túto šou posúvať, rozvíjať a pretvárať," dodala.

Jennifer Morrison je okrem spomínanej Emmy Swan z Kde bolo, tam bolo známa aj ako doktorka Allison Cameronová zo seriálu Dr. House (2004 - 2012). Objavila sa i v sitkome Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014) alebo filmoch Star Trek (2009), Bojovník: Brat proti bratovi (2011) či Star Trek: Do temnoty (2013).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona