Herečka Jennifer Anistonová sa zasnúbila s Justinom Therouxom

NETKY.SK • 13 August 2012, 06:50 • 2 min
Herečka Jennifer Anistonová sa zasnúbila s Justinom Therouxom

Herečka Jennifer Anistonová sa zasnúbila s Justinom Therouxom - Celebrity Herečka Jennifer Anistonová (43) sa po vyše ročnej známosti zasnúbila s hercom, režisérom a scenáristom Justinom Therouxom (41). Ako prvý to na svojej webovej stránke oznámil časopi

slovakia

left justify in out

img

Herečka Jennifer Anistonová (43) sa po vyše ročnej známosti zasnúbila s hercom, režisérom a scenáristom Justinom Therouxom (41). Ako prvý to na svojej webovej stránke oznámil časopis People a v nedeľu večer to potvrdil Annistonovej hovorca Stephen Huvane.
      "Justin Theroux mal v piatok nádherné narodeniny, dostal mimoriadny dar, keď jeho priateľka, Jennifer Anistonová, prijala jeho ponuku na sobáš," povedal jeden z jeho zástupcov v nedeľu magazínu.
      Theroux hral napríklad v snímke Charlieho anjeli (2003) a filmoch Davida Lyncha Mulholland Drive (2001) a Inland Empire (2006). Ženiť sa bude prvýkrát. 
      Anistonová nakrútila viacero filmov, najviac známa je však z televízneho seriálu Priatelia (1994). V minulosti bola vydatá za Brada Pitta, s ktorým sa rozviedla po päťročnom manželstve v roku 2005. 
      Theroux a Anistonová sa prvýkrát ukázali spoločne na verejnosti v máji 2011. Nakrúcali spolu komédiu Wanderlust (2012), ktorá prišla do kín tento rok.
      Dátum sobáša nezverejnili.
      Brad Pitt a Angelina Jolie oznámili svoje zásnuby v apríli.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies