Herečka Jaime Pressly sa stane trojnásobnou matkou - čaká dvojčatá

NETKY.SK • 7 Jún 2017, 16:14 • 2 min
Herečka Jaime Pressly sa stane trojnásobnou matkou - čaká dvojčatá

BRATISLAVA - Americká herečka Jaime Pressly sa stane trojnásobnou matkou. O radostnú správu sa podelila s magazínom People, ktorému v rozhovore prezradila, že čaká dvojčatá - chlapcov. Ich otcom je jej dlhoročný priateľ Hamzi Hijazi.

slovakia

left justify in out

"Dvojičky nemáme ani v jednej rodine, tak sme boli úplne šokovaní," vyjadrila sa o tehotenstve 39-ročná rodáčka z Kinstonu v Severnej Karolíne a priznala, že sa s partnerom o dieťatko snažili už dlhšie. "Vždy som chcela tri deti," dodala.

Pressly už vychováva 10-ročného syna Deziho Jamesa, ktorého má s bývalým partnerom Ericom Calvom. "S Hamzim nás prosil o súrodenca odvtedy, čo bol v škôlke," prezradila herečka a vysvetlila, že sa chlapec veľmi teší na mladších súrodencov. "Je veľmi trpezlivý, milý a nežný a bude tým najlepším opatrovateľom vôbec. Neustále mi bozkáva bruško," povedala.

Jaime Elizabeth Pressly je známa predovšetkým ako Joy z komediálneho seriálu Volajú ma Earl (2005 - 2009), za stvárnenie ktorej získala jednu Primetime Emmy.

 

Okrem toho jej úloha vyniesla tiež nominácie na Zlatý glóbus, Primetime Emmy, Satellite Award či Screen Actors Guild Award, pričom na posledné menované ocenenie ju spolu s kolegami nominovali aj v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu.

 

Zahrala si tiež v seriáloch Jack a Jill (1999 - 2001) či Jennifer Falls (2014), pričom momentálne účinkuje v projekte Mama (2013). Okrem toho sa predstavila v snímkach ako napríklad Jedovatý brečtan 3: Pokušenie (1997), Špinavý Joe (2001), Bulšit (2001), Zbesilosť na dvoch kolesách (2004), DOA: Na život a na smrť (2006), Kamoš za všetky drobné (2009), Nečistá hra (2010) či Zopár nenormálnych aktivít (2014).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona