Herečka Gwyneth Paltrow kedysi netušila, kto je Iron Man

NETKY.SK • 20 Apríl 2013, 09:16 • 2 min
Herečka Gwyneth Paltrow  kedysi netušila, kto je Iron Man

BRATISLAVA - Americká herečka Gwyneth Paltrow priznala, že predtým, ako jej ponúkli úlohu Pepper Potts vo filmoch o Iron Manovi, nevedela nič o marvelovských superhrdinoch. Podľa jej slov nečítala komiksy a meno Tony Stark alias Iron Man jej nič nehovorilo.

slovakia

left justify in out

"Nikdy som o ňom nepočula, kým mi nezavolal režisér Jon Favreau," vysvetlila predstaviteľka jeho asistentky a partnerky na londýnskej tlačovej konferencii k tretiemu Iron Manovi, ktorý príde do slovenských kín už 2. mája. "Bolo skvelé hrať Pepper, nikdy som si samu seba nepredstavovala vo filme o komiksových superhrdinoch," dodala. Úlohu prijala po tom, ako ju prehovoril spomínaný režisér prvého Irona Mana Favreau a predstaviteľ titulnej postavy Robert Downey Jr.

Paltrow na tlačovej konferencii tiež uviedla, že spočiatku scenáru najnovšieho Iron Mana nerozumela, no keď si film pozrela, už jej bolo všetko jasné. Na súkromnom premietaní sa k nej pridal aj manžel Chris Martin, dcéra Apple a syn Moses a ich kamaráti. "Všetkým sa to veľmi páčilo, dokonca aj mne, čo ma veľmi prekvapilo. Pochopiť zápletku na papieri bolo veľmi ťažké, ale bola to veľká zábava. Naozaj ma ohromilo, akú prácu odviedol režisér Shane Black," vyhlásila. 

Štyridsaťročná Gwyneth Paltrow odštartovala kariéru vo filmovom priemysle začiatkom 90. rokov minulého storočia. Verejnosť aj kritiku najskôr zaujala v snímkach Sedem (1995) a Emma (1996), veľký prielom prišiel v roku 1999, kedy za herecký výkon v snímke Zamilovaný Shakespeare získala Oscara aj Zlatý Glóbus. Zahrala si tiež vo filmoch Talentovaný pán Ripley (1999), Svet zajtrajška (2004), Dôkaz (2005), Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010) či Nákaza (2011). Za hosťovanie v seriáli Glee (2009) si vyslúžila televíznu cenu Emmy. Horlivá propagátorka zdravého životného štýlu a autorka dvoch kuchárskych kníh je od roku 2003 vydatá za frontmana kapely Coldplay Chrisa Martina, s ktorým má dve deti - osemročnú Apple a sedemročného Mosesa. Vlani v septembri ju magazín People vyhlásil za najlepšie obliekajúcu sa ženu roka, pričom ako dôvod uviedol jej schopnosť zažiariť na červenom koberci v šatách, ktorými prekvapí a zároveň sú vždy šik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies