Herečka Ellie Kemper sa vydala

NETKY.SK • 8 Júl 2012, 20:43 • 2 min
Herečka Ellie Kemper sa vydala

Herečka Ellie Kemper sa vydala - Celebrity Americká herečka Ellie Kemper, známa predovšetkým zo seriálu The Office (2005), sa v sobotu v New Yorku vydala za scenáristu Michaela Komana. Pre magazín People to potvrdil herečkin hovorca.

slovakia

left justify in out

img

Americká herečka Ellie Kemper, známa predovšetkým zo seriálu The Office (2005), sa v sobotu v New Yorku vydala za scenáristu Michaela Komana. Pre magazín People to potvrdil herečkin hovorca. Dvojica sa zasnúbila vlani v decembri, pričom 32-ročná rodáčka z Kansas City to vtedy potvrdila v televíznom programe Conan komika Conana O'Briena. Michael Koman v minulosti pracoval ako scenárista práve pre O'Brienovu šou Late Night with Conan O'Brien.

Ellie Kemper okrem spomínaného seriálu The Office, v ktorom od piatej série stvárňuje recepčnú Erin Hannon, účinkovala napríklad v snímkach Odnikiaľ niekam (2010), Dostaň ho tam! (2010), Dámska jazda (2011) alebo 21 Jump street (2012).

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies