Herečka Diane Kruger si zahrá v novom projekte Roberta Zemeckisa

NETKY.SK • 19 Jún 2017, 9:18 • 2 min
Herečka Diane Kruger si zahrá v novom projekte Roberta Zemeckisa

BRATISLAVA - Nemecká herečka Diane Kruger si zahrá v pripravovanom filme amerického režiséra Roberta Zemeckisa.

slovakia

left justify in out

Novinka, ktorá zatiaľ nemá názov, vznikne na motívy dokumentárnej snímky Marwencol (2010) Jeffa Malmberga. Tá sleduje Marka Hogancampa, ktorý utrpel silnú traumu po tom, ako ho zbila pätica tínedžerov a bol deväť dní v kóme. Po tom, ako sa prebral, nepamätal si svoju ženu, blízkych ani priateľov. Ako formu terapie začal budovať miniatúrnu belgickú dedinku z obdobia druhej svetovej vojny, ktorú nazval Marwencol, a použil v nej figúrky, ktoré sa podobali jemu, jeho rodine či dokonca útočníkom. Zároveň tak mohol uniknúť do sveta fantázie a vytvárať si rôzne príbehy.

Hlavného hrdinu stvárni Steve Carell. Okrem neho sa vo filme predstavia aj Leslie Mann a Janelle Monáe. Štyridsaťročná Kruger stvárni belgickú čarodejnicu Deju Thoris z fantazijného sveta figúrok. Spomínaný režisér sa spolu s Caroline Thompson postaral o scenár.

Diane Kruger, vlastným menom Diane Heidkrüger, začínala ako modelka, pričom spolupracovala so značkami ako Yves Saint Laurent, Chanel či Giorgio Armani, a objavila sa na obálkach magazínov Vogue Paris, Marie Claire či Cosmopolitan. S modelingom prestala po tom, ako sa rozhodla venovať sa výlučne herectvu.

 

Na plátne sa po prvý raz ukázala v roku 2002 po boku Christophera Lamberta a Dennisa Hoppera vo filme Nájomný vrah - klavirista. V tom istom roku si zahrala aj v snímke svojho vtedajšieho manžela Guillaumea Caneta Mon idole.

 

Neskôr sa predstavila vo filmoch ako Trója (2004), Miluj ma! Prosím... (2004), Honba za pokladom Templárov (2004), Lovci tieňov (2007), Honba za pokladom: Kniha tajomstiev (2007), Pán Nikto (2009), Nehanební bastardi (2009), Špeciálna jednotka (2011), Neznámy (2011), Hostiteľ (2013), Otcovia a dcéry (2015) či Infiltrátor (2016).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona