Herečka Daniela Ruah je dvojnásobnou matkou

NETKY.SK • 8 September 2016, 09:40 • 2 min
Herečka Daniela Ruah je dvojnásobnou matkou

LOS ANGELS - Americká herečka Daniela Ruah a jej manžel David Paul Olsen majú druhé spoločné dieťa. Dievčatko, ktoré dostalo meno Sierra Esther Ruah Olsen, prišlo na svet 4. septembra a po pôrode vážilo 3175 gramov a meralo 53 centimetrov.

slovakia

left justify in out

Herečka prezradila radostnú správu v stredu prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnila rodinnú fotografiu z losangeleskej nemocnice Cedars Sinai, odkiaľ mamičku aj s dieťatkom prepustili 24 hodín po pôrode. "Táto fotka perfektne reprezentuje všetko, po čom som vždy túžila," napísala Ruah k záberu.

 

 

 

Apparently she thought Labor Day weekend meant LABOR day weekend... Look who showed up 3 weeks early! On September 4th we welcomed little Miss Sierra Esther Ruah Olsen! She entered the world in her own way- breeched! I was a good candidate to deliver her naturally so I needed to find a doctor in LA who would know how to do it. Fortunately I found one of the few... Healthy & happy mommy & baby walked out of the hospital 24hrs later. I had an OB and doula assisted birth at Cedars Sinai, and the #love and #support of my wonderful #hubby ❤️ This photo is the perfect representation of everything I've ever wanted. #Family #ExhaustedbuthighonLife #Amothersrighttochoose #InformedBirth @binibirth --- Pelos vistos ela achou que o Dia do Trabalhador (nos EUA) significava dia do TRABALHO DE PARTO... Olha quem decidiu aparecer com 3 semanas de antecedência! No dia 4 de Setembro demos as boas vindas à menina Sierra Esther Ruah Olsen! Deu entrada no mundo da sua própria maneira- de apresentação pélvica! Eu era boa candidata para dar à luz naturalmente nesta situação e por isso tive de encontrar um médico em Los Angeles que ainda o soubesse fazer. Felizmente encontrei um dos poucos... Mamã e bebé saíram do hospital saudáveis e felizes 24 horas depois. Foi um parto assistido por um obestetra e uma doula no Cedars Sinai, e o amor e apoio do meu maridão ❤️ Esta foto representa tudo o que sempre quis. #Família #Exaustamasfelizdavida #ODireitodeescolhadamã

Fotka uverejnená používateľom Daniela Ruah (@danielaruah),

 

Bábätko sa narodilo o tri týždne skôr, ako bol predpokladaný termín. S herečkou boli v nemocnici žena špeciálne vyškolená pre poskytovanie starostlivosti počas pôrodu, takzvaná dula, a tiež spomínaný manžel.

 

Štyridsaťročný Olsen a Ruah sa stretli počas nakrúcania seriálu NCIS: Los Angeles (2009), v ktorom rodák z Moline v Illinois ako kaskadér zastupoval svojho mladšieho brata Erica Christiana Olsena. Dvojica sa zosobášila v júni 2014 a vychováva aj dvojročného syna Rivera Isaaca.

 

Daniela Ruah stvárňuje v spomínanom seriáli agentku Kensi Blye. V tejto úlohe sa predstavila aj v roku 2009 v televíznom projekte NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003) a v roku 2011 v seriáli Hawaii 5.0 (2010). Zahrala si tiež v akčnej dráme Red Tails (2012).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies