Herečka Dagmar Havlová si zlomila ruku

NETKY.SK • 12 Jún 2012, 05:27 • 2 min
 Herečka Dagmar Havlová si zlomila ruku

Herečka Dagmar Havlová si zlomila ruku - Celebrity Česká herečka Dagmar Havlová si zlomila ruku v zápästí. Bývalá prvá dáma si zranenie privodila v piatok pri ďakovačke po predstavení Cyrano!

slovakia

left justify in out

img

Česká herečka Dagmar Havlová si zlomila ruku v zápästí. Bývalá prvá dáma si zranenie privodila v piatok pri ďakovačke po predstavení Cyrano! Cyrano! Cyrano!, čo denníku Blesk prezradil riaditeľ Divadla na Vinohradech Jindřich Gregorini. Päťdesiatdeväťročná herečka sa tak nemohla zúčastniť na sobotňajšej derniére muzikálu Carmen. Havlová mala v utorok 12. júna hrať v predstavení Marie Stuartovna, ktoré pre jej zranenie zrušili. Samotná herečka sa k svojmu zraneniu zatiaľ nevyjadrila a tak nie je jasné, kedy sa bude môcť opäť postaviť na divadelné dosky. Ďalšie predstavenia hry Marie Stuartovna Divadla na Vinohradech sú naplánované na 19. a 20. júna. Havlová v nej stvárňuje hlavnú postavu, pričom nemá alternantku.

Dagmar Havlová je v súčasnosti predovšetkým divadelnou herečkou, no na konte má aj množstvo filmových a seriálových úloh. V roku 1974 debutovala v komédii Holky z porcelánu režiséra Juraja Herza. Zahrala si tiež v snímkach Holka na zabití (1975), Rusalka (1977), Co je doma, to se počítá, pánové... (1980), Křtiny (1981), Dedičstvo alebo Kurvahošigutntag (1992), Normal (2009), Odcházení (2011) a seriáloch ako 30 prípadov majora Zemana (1974), Nemocnice na kraji města (1977), Malý pitaval z velkého města (1982), Cirkus Humberto (1988) či Život na zámku (1995). Tento rok bude mať premiéru seriál Sanitka II., ktorý je pokračovaním legendárneho seriálu z 80. rokov. Moravská rodáčka v ňom stvárni jednu z hlavných postáv.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona