Herečka Chloë Moretz nezomrela, autori správy sú podľa nej chorí

NETKY.SK • 16 September 2013, 11:12 • 2 min
Herečka Chloë Moretz nezomrela, autori správy sú podľa nej chorí

ST. MORITZ - Americká herečka Chloë Moretz poprela správy, podľa ktorých zomrela vo Švajčiarsku pri snowboardovaní. Urobila tak prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

"Neviem kto za tým stojí, ale ste odporní. Nie som mŕtva a nezomrela som pri snowboardovaní. Vo Švajčiarsku dokonca teraz ani nesneží. Volali mi moji najbližší, plakali a chceli sa presvedčiť, či som živá. Som tu a žijem. Ste chorí," napísala 16-ročná Moretz, ktorá v Európe nakrúca nový film.

K správam o herečkinej smrti sa vyjadril aj jej brat Trevor. "Priatelia, Chloë je v poriadku. Buďte si istí, že nie je mŕtva a nemala ani žiadnu nehodu," vyhlásil. 

Chloë Moretz začínala kariéru už ako sedemročná. Účinkovala v snímkach ako napríklad 3:15 zomrieš! (2005), Izba číslo 6 (2006), Kick-Ass (2010), Hugo a jeho veľký objav (2012), Temné tiene (2012) či Kick-Ass 2 (2013). Na konte má niekoľko cien, ako napríklad dve MTV Movie Award z roku 2011 za spomínanú snímku Kick-Ass, ale tiež aj dve Scream Award, Young Artist Awards a jednu Saturn Award. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies