Herečka Anna Linhartová chce prežiť dlhší čas v zahraničí

NETKY.SK • 26 Január 2015, 10:44 • 2 min
Herečka Anna Linhartová chce prežiť dlhší čas v zahraničí

PRAHA - Česká herečka Anna Linhartová by chcela na dlhší čas vycestovať do zahraničia.

slovakia

left justify in out

"Ešte neviem kam, ale mám veľa kamarátok, ktoré odišli už v šestnástich a zvládajú to. Myslím, že keď nie teraz, tak už sa mi to nepodarí nikdy. Musím to asi urobiť, odísť preč od všetkého,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Jedným z dôvodov jej túžby po vycestovaní je zrejme aj nedávny rozchod s priateľom. "Ono je to strašne zložité, oveľa zložitejšie, ako by som asi zvládla vysvetliť, ale rozhodne si nemyslím, že by to medzi nami skončilo nadobro. Máme len takú chvíľkovú hľadaciu prestávku, každý musí niečo nájsť a keď to nájdeme, tak sa k sebe vrátime, pretože on je ten pravý, len asi nie teraz,“ podotkla 20-ročná dcéra známej českej herečky a moderátorky Jitky Asterovej. "Naučím sa aspoň menej riešiť veci a sústrediť sa na seba. Všetko je na niečo dobré,“ dodala. 

 

Rodáčku z Prahy najviac podľa vlastných slov láka Európa. "Európa mi je veľmi blízka, milujem Viedeň, Anglicko, Berlín, trochu som po nej už pocestovala, ale len na chvíľku, teraz by som rada strávila niekde dlhší čas,“ naznačila atraktívna rusovláska. "Možno pôjdem s kamarátkou aj do Ameriky, aj keď tá ma vôbec neláka, je tam úplne iná mentalita, rovnako ako v Afrike alebo v Ázii, tam by to bolo možno až moc ťažké,“ uzavrela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies