Herečka Angelina Jolie si kúpila sídlo filmára Cecila B. DeMilla za 24,5 milióna dolárov

NETKY.SK • 5 Jún 2017, 11:53 • 2 min
Herečka Angelina Jolie si kúpila sídlo filmára Cecila B. DeMilla za 24,5 milióna dolárov

BRATISLAVA - Americká herečka, režisérka a scenáristka Angelina Jolie sú kúpila sídlo legendárneho amerického filmára Cecila B. DeMilla v losangeleskom Los Feliz. Podľa informácií denníka Los Angeles Times si 42-ročná umelkyňa kúpila nehnuteľnosť za 24,5 milióna dolárov (v prepočte približne 21,8 milióna eur).

slovakia

left justify in out

Dom s rozlohu zhruba 1022 metrov štvorcových postavili v roku 1913 a má napríklad šesť spální, desať kúpeľní a štyri krby, z ktorých jeden sa nachádza v hlavnej spálni. Sídlo stojí na pozemku veľkom približne 81 árov, na ktorom sa nachádzajú aj okrasné záhrady, dom pre hostí, bazén s kaskádovými fontánami a pri ňom stojacim domom. Rezidencia má tiež výhľad na oceán.

DeMille, ktorý má na konte 70 nemých aj zvukových filmov, vrátane titulov Kleopatra (1934) či Najväčšie predstavenie na svete (1952), žil v dome zhruba 40 rokov do jeho smrti v roku 1959. Sídlo spravovala jeho rodina, ktorá ho v roku 1988 predala. Na trh sa dostalo znova v marci tohto roku.

Herečka sa v súčasnosti rozvádza s kolegom Bradom Pittom, s ktorým sa zosobášila v roku 2014. Dvojica má spolu šesť detí. Keď boli Pitt a Jolie spolu, vlastnili viacero nehnuteľností vrátane domov v Los Angeles, New Orleans, New Yorku, Španielsku a Francúzsku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona