Herečka Amy Schumer si zahrá v komédii I Feel Pretty

NETKY.SK • 18 Apríl 2017, 09:34 • 2 min
Herečka Amy Schumer si zahrá v komédii I Feel Pretty

BRATISLAVA - Americká herečka Amy Schumer sa predstaví v komédii I Feel Pretty, ktorá vzniká pod taktovkou spoločností McG’s Wonderland Sound & Vision a Voltage Pictures.

slovakia

left justify in out

Scenár k novinke napísali Abby Kohn a Marc Silverstein, ktorí stoja za snímkami ako Nie je z teba až tak paf (2009) či Ako byť single (2016). Dvojica sa zároveň postará aj o réžiu, pričom to bude ich režisérsky debut. Tridsaťpäťročná Schumer sa spolu s Kevinom Kaneom pod film podpíše aj ako producentka. Ďalšími producentmi budú Mary Viola, Alissa Phillips, Dominic Rustam, Nicolas Chartier a Kevin Kane. 

 

Jonathan Deckter sa na snímke bude podieľať ako výkonný producent. Dej snímky ešte nie je verejne známy. Nakrúcanie filmu by malo začať v lete na zatiaľ presne neurčenom mieste na východnom pobreží USA. 

Amy Beth Schumer účinkuje od roku 2013 vo vlastnej komediálnej show Inside Amy Schumer, za ktorú získala predvlani cenu Primetime Emmy. Okrem toho je známa napríklad z komédie Vykoľajená (2015), pre ktorú napísala aj scenár.

 

Vďaka tejto snímke ju tiež nominovali na Zlatý glóbus. Minulý rok sa stala historicky prvou ženou, ktorá sa dostala do rebríčka najlepšie platených komikov podľa magazínu Forbes, keď sa umiestnila na štvrtej priečke. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona