Herečka Amy Schumer sa v Paríži otrávila jedlom

NETKY.SK • 13 September 2016, 09:40 • 2 min
Herečka Amy Schumer sa v Paríži otrávila jedlom

PARÍŽ - Americká herečka a komička Amy Schumer a jej priateľ Ben Hanisch sa v Paríži otrávili jedlom. Tridsaťpäťročná rodáčka z New Yorku o tom informovala prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila niekoľko fotografií z nemocnice či krátke video.

slovakia

left justify in out

"Volám sa Amy. Mám 35 rokov. Rada si užívam život naplno, milujem hudbu a jedlo. Potrebujem niekoho, s kým sa o to môžem podeliť. Takže využívam túto šancu," uviedla komička.

 

 

 

No red flags with this girl

Fotka uverejnená používateľom @amyschumer,

 

 

 

Pretty fired up to meet someone

Video uverejnené používateľom @amyschumer,

 

Schumer takisto zverejnila fotografiu, na ktorej leží s priateľom v posteli. "Paríž, ďakujeme ti za všetko, okrem otravy jedlom," napísala k záberu. Dvojica spolu randí od januára.

 

 

 

Thanks for everything Paris! Except the food poisoning. #nooooooooooo #balmain #nyfw

Fotka uverejnená používateľom @amyschumer,

 

Amy Schumer účinkuje od roku 2013 vo vlastnej komediálnej show Inside Amy Schumer, za ktorú získala vlani cenu Primetime Emmy. Okrem toho je známa napríklad z komédie Vykoľajená (2015), pre ktorú napísala aj scenár. Vďaka tejto snímke ju tiež nominovali na Zlatý glóbus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona