Herečka Amber Heard stiahla žalobu na komika Douga Stanhopea

NETKY.SK • 7 September 2016, 10:23 • 2 min
Herečka Amber Heard stiahla žalobu na komika Douga Stanhopea

LOS ANGELES - Americká herečka Amber Heard stiahla žalobu na komika Douga Stanhopea, ktorého obvinila z urážky na cti. Tridsaťročná rodáčka z Austinu zažalovala Stanhopea v júni po tom, ako komik v článku publikovanom na portáli The Wrap uviedol, že Heard vydiera herca Johnnyho Deppa, s ktorým sa v tom čase rozvádzala.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročný Stanhope, ktorý je Deppov priateľ, nazval herečku v článku klamárkou, ktorá si vymyslela, že ju exmanžel napadol. Heard totiž v máji obvinila Deppa z domáceho násilia, podľa komika však šlo o falošné obvinenia, ktorými chcela manžela donútiť, aby súhlasil s jej podmienkami rozvodu. Heard na tvrdenia v článku zareagovala vyhlásením, že sú nepravdivé, a tiež podaním žaloby, pričom žiadala nešpecifikované odškodné. Teraz sa však rozhodla žalobu stiahnuť. "Amber sa chce posunúť ďalej. Vracia sa k práci a normálnemu, šťastnému životu," uviedol nemenovaný zdroj z herečkinho okolia pre portál TMZ.com.

 

Amber Laura Heard odštartovala hereckú kariéru menšími úlohami v seriáloch, akým bol napríklad O.C. California (2003 - 2007), v ktorom si zahrala v roku 2005. O dva roky neskôr účinkovala napríklad v seriáli Tajomstvá Palm Springs (2007). Predstavila sa aj vo filmoch ako Sexi mŕtvola (2005), Alpha Dog (2006), Bitkári (2008), Zombieland (2009), Jonesovci (2009), Smrtonosná jazda (2011), Rumový denník (2011), Machete zabíja (2013), Paranoia (2013), 3 dni na zabitie (2014), Magic Mike XXL (2015) či Dánske dievča (2015). S Johnnym Deppom sa spoznala počas nakrúcania spomínanej snímky Rumový denník, pričom sa vzali vlani vo februári. Heard tento rok v máji podala žiadosť o rozvod, ktorý dvojica uzavrela 16. augusta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies