Herečka Amanda Bynes získala naspäť vodičský preukaz

NETKY.SK • 24 Apríl 2014, 09:58 • 2 min
Herečka Amanda Bynes získala naspäť vodičský preukaz

LOS ANGELES - Americkej herečke Amande Bynes vrátili vodičský preukaz, o ktorý prišla v roku 2012 za šoférovanie pod vplyvom omamných látok a tiež za dve menšie dopravné nehody, po ktorých ušla z miesta činu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročnú herečku, ktorá vlani trpela vážnymi psychickými problémami, videli v nedeľu v Los Angeles šoférovať čierny automobil, v ktorom okrem nej sedel aj jej otec.

 

Bynes, ktorá je známa z filmov Nenapraviteľný klamár (2002), Po čom dievča túži (2003), Stroskotaná láska (2005), Super náhradník (2006), Snehulienka to má v paži (2007), Hairspray (2007) či Easy A (2010), v decembri minulého roka prepustili z psychiatrickej liečebne, kde bola od júla. Herečka sa tam dostala po tom, ako založila oheň na príjazdovej ceste istej Bonnie Braaten v kalifornskom meste Thousand Oaks. Bynes tam najprv poslala polícia na 72 hodín, keďže podľa policajtov predstavovala nebezpečenstvo pre seba aj iných. Po uplynutí tejto doby sudca rozhodol, že zostane na psychiatrii ešte dva týždne. Následne súd predĺžil jej pobyt v liečebni o ďalší mesiac, pričom herečku zveril do poručníctva jej matky Lynn, ktorej pridelil aj starostlivosť o jej základné potreby a financie. Jej matka bude mať tieto záležitosti na starosti minimálne do septembra, hoci Bynes už momentálne neužíva žiadne lieky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies