Herečka a speváčka Lucia Bugalová chce deti

NETKY.SK • 22 Október 2014, 12:41 • 2 min
Herečka a speváčka Lucia Bugalová chce deti

BRATISLAVA - Slovenská herečka a speváčka Lucia Bugalová túži po deťoch. „Je to na vyššej moci, ako to vyrieši, takže musím počkať. No keby to bolo kedykoľvek a naraz hneď aj tri, tak mi to vôbec nevadí,“ poznamenala mladá blondínka v rozhovore pre agentúru SITA.

slovakia

left justify in out

Bugalová je podľa vlastných slov veľká romantička. „Keby ma manžel nedržal trošku pri zemi, tak asi odletím na mesiac,“ priznala herečka známa napríklad zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade (2007). V súčasnosti jej pritom ku šťastiu chýbajú už len deti. „Keď prídu tie, budem najšťastnejší človek na svete a potom budem ďalej riešiť svoju kariéru a variť svojmu mužovi a upratovať a budem spokojná a šťastná. Mne chýba ku šťastiu veľmi málo,“ dodala s úsmevom 28-ročná rodáčka z Bratislavy. 

 

Bugalová pôsobí od roku 2005 v Radošinskom naivnom divadle a hudobne sa v súčasnosti realizuje po boku Juraja Zaujeca, s ktorým pripravujú klip k spoločnému singlu Húsky. So známym džezovým hudobníkom Michalom Bugalom sú svoji už vyše roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona