Herečka a speváčka Lea Michele je rada, že si plní ciele

NETKY.SK • 31 Október 2016, 08:32 • 2 min
Herečka a speváčka Lea Michele je rada, že si plní ciele

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Lea Michele je rada, že si plní ciele. Tridsaťročná rodáčka z New Yorku to povedala v rozhovore pre reláciu Entertainment Tonight.

slovakia

left justify in out

"Vždy si určím ciele a potom si ich plním. Nie som ten typ, ktorý povie, že niečo spraví a napokon to neurobí. Plniť si záväzky pre mňa veľa znamená a hľadám to aj vo vzťahoch, v priateľstve. Som na seba hrdá za to, že si plním ciele, stále sa vyvíjam a som silnejšia. Je to o tom, aby človek nestagnoval a nenechal, aby ho niečo brzdilo," uviedla a dodala, že miluje svoju prácu.

 

Lea Michele Sarfati sa herectvu a spevu venuje odmalička a už ako dieťa účinkovala na Broadwayi. Známa je predovšetkým ako Rachel Berry zo seriálu Glee (2009 - 2015), vďaka ktorému ju dva razy nominovali na Zlatý glóbus a raz na cenu Primetime Emmy. Okrem toho sa predstavila napríklad v snímke Silvestrovská noc (2011) či seriáli Scream Queens (2015). Na konte má debutový album Louder (2014), z ktorého pochádzajú single Cannonball a On My Way. Nahrávka sa dostala na štvrtú priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona