Herečka a modelka Gwendoline Christie rokuje o účinkovaní v sci-fi trileri Darkest Minds

NETKY.SK • 24 Marec 2017, 08:35 • 2 min
Herečka a modelka Gwendoline Christie rokuje o účinkovaní v sci-fi trileri Darkest Minds

LONDÝN - Anglická herečka a modelka Gwendoline Christie rokuje o úlohe v sci-fi trileri Darkest Minds podľa rovnomennej knižnej predlohy americkej autorky Alexandry Bracken.

slovakia

left justify in out

V projekte sa predstavia napríklad aj herečky Amandla Stenberg a Mandy Moore. Príbeh sa odohráva v Amerike, kde epidémia zabila väčšinu detí, pričom sa zameriava na tínedžerov so zvláštnymi schopnosťami, ktorí sú umiestnení v internačných táboroch.

Christie by mala stvárniť lovkyňu odmien, ktorá prenasleduje tínedžerov na úteku. Stenberg zase 16-ročnú Ruby Dale s telekinetickými schopnosťami, ktorej sa podarilo ujsť z tábora a pridá sa k ďalším na úteku pred vládou. Projekt pripravuje spoločnosť 20th Century Fox v spolupráci s 21 Laps Entertainment a režisérkou je Jennifer Yuh Nelson. 

Gwendoline Christie je známa najmä ako Brienne z Tarthu zo seriálu Hra o tróny (2011), v ktorom účinkuje od roku 2012. Zahrala si napríklad aj vo filmoch The Zero Theorem (2013), Hry o život: Drozdajka 2 (2015) či Star Wars: Sila sa prebúdza (2015). 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona