Herec z Harryho Pottera Jim Tavaré už nie je na jednotke intenzívnej starostlivosti

NETKY.SK • 18 Marec 2017, 12:28 • 2 min
Herec z Harryho Pottera Jim Tavaré už nie je na jednotke intenzívnej starostlivosti

LONDÝN - Anglický herec, komik a hudobník Jim Tavaré, ktorý mal začiatkom marca vážnu autonehodu, už nie je na jednotke intenzívnej starostlivosti.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom sociálnej siete Facebook o tom informovala jeho manželka Laura. "Po 15 dňoch na jednotke intenzívnej starostlivosti Jima preložili na oddelenie s menej závažnými prípadmi. Má sa dobre. Povedal, 'Ospravedlňujem sa, že moje ruky zatiaľ nedokážu písať a ďakujem za všetky želania. Ste všetci veľmi milí. Teším sa, až odtiaľto odídem, ale neteším sa na účty za lekársku starostlivosť'," napísala manželka. Päťdesiattriročný rodák z Essexu utrpel pri spomínanej nehode zranenia krku, pľúc, mal pätnásť zlomených rebier, viacnásobné zlomeniny pravej nohy a tiež fraktúru hrudnej kosti. 

Jim Tavaré začínal ako stand-up komik. Neskôr sa predstavil napríklad v snímkach Harry Potter a väzeň z Azkabanu (2004), Reel Evil (2012) alebo Exit 13 (2014). Účinkoval tiež v The Jim Tavaré Show (1999), The Sketch Show (2001 - 2004) alebo v roku 2012 v seriáli Californication - Orgie v Kalifornii (2007 - 2014). V súčasnosti žije v Los Angeles.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies