Herec z filmu Ako vytrhnúť veľrybe stoličku František Němec skolaboval, je v nemocnici

NETKY.SK • 21 Jún 2013, 09:48 • 2 min
Herec z filmu Ako vytrhnúť veľrybe stoličku František Němec skolaboval, je v nemocnici

PRAHA - Člen činohry českého Národného divadla František Němec dnes pred večerným predstavením v Stavovskom divadle skolaboval a previezli ho do nemocnice. Činohra následne zrušila derniéru inscenácie rozprávky Deviate srdce v Stavovskom divadle.

slovakia

left justify in out

Oznámil to hovorca činohry Tomáš Staněk, ktorého citoval server Novinky.cz. Herec, ktorý bude mať v auguste 70. rokov, pôsobí vo filme, v divadle aj v televízii. Najznámejší je pravdepodobne z filmov Ako vytrhnúť veľrybe stoličku a Ako dostať otecka do polepšovne, kde hral horolezca Luboša - otca malého Vaška.

V Česku dnes v dôsledku vlny horúčav padali teplotné rekordy, ktoré zaznamenali na približne polovici zo 140 meteorologických staníc v krajine, ktoré sú v prevádzke viac ako 30 rokov, informoval Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ). Najviac, 36,5 stupňa Celzia, namerali v Prahe-Karlove.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies