Herec Tom Sizemore z filmu "Zachráňte vojaka Ryana" je v kritickom stave

NETKY.SK • 20 Február 2023, 09:19 • 2 min
Herec Tom Sizemore z filmu "Zachráňte vojaka Ryana" je v kritickom stave

LOS ANGELES - Amerického herca Toma Sizemorea hospitalizovali v kritickom stave po tom, ako v sobotu vo svojom dome v Los Angeles utrpel mozgovú aneuryzmu. TASR informáciu prevzala z nedeľňajšieho servisu spravodajskej stanice Sky News a denníka The Guardian.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatjedenročný Sizemore je rodákom z mesta Detroit. Počas svojej hereckej kariéry bojoval s drogovou závislosťou a niekoľkokrát bol aj zatknutý za šoférovanie pod vplyvom omamných látok či za prechovávanie drog. Problémy so zákonom mal viackrát aj pre domáce násilie. Sizemore účinkoval vo filmoch ako Narodený 4. júla (1989), Bod zlomu (1991), Prepadnutie vo vzduchu (1992), Pravdivá romanca (1993), Takí normálni zabijaci (1994), Neľútostný súboj (1995), Zachráňte vojaka Ryana (1998) alebo Čierny jastrab zostrelený (2001). V roku 2000 ho nominovali na ocenenie Zlatý glóbus za najlepší mužský herecký výkon v minisérii alebo televíznom filme za úlohu vo filme Ochrana svedkov (1999). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies