Herec Tom Selleck uzavrel spor v súvislosti s krádežou vody

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 10:42 • 2 min
Herec Tom Selleck uzavrel spor v súvislosti s krádežou vody

LOS ANGELES - Výkonný výbor Calleguas Municipal Water District v stredu schválil podmienky mimosúdneho vyrovnania s americkým hercom Tomom Selleckom, na ktorého začiatkom mesiaca podali žalobu za opakovanú krádež vody pre jeho ranč v kalifornskej Westlake Village.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatročný Selleck spoločnosti navrhol, že zaplatí takmer 21 700 dolárov (v prepočte približne 20-tisíc eur) za služby súkromného vyšetrovateľa, ktorého si predstavitelia Calleguas Municipal Water District najali na zdokumentovanie krádeží.

 

Calleguas Municipal Water District v žalobe uviedli, že rodák z Detroitu poslal od roku 2013 aspoň dvanásťkrát cisternový kamión, aby načerpal vodu z verejného hydrantu a následne ju previezol na jeho ranč, kde spolu s manželkou Jillie pestuje avokáda. Selleck však tento hydrant nemôže používať, pretože jeho pozemok sa nachádza v inej oblasti, ktorá spadá pod Hidden Valley Municipal Water District. Ešte v roku 2013 pritom Sellecka oficiálne požiadali, aby prestal brať vodu z ich hydrantu. Spravili tak po tom, ako koncom septembra zaznamenali hercov kamión pri hydrante osemkrát počas jediného týždňa. Tento rok v marci ho tam potom videli minimálne štyri razy. V žalobe žiadali súdny zákaz používania ich hydrantu ako aj bližšie nešpecifikované odškodné a uhradenie poplatkov za spomínaného súkromného vyšetrovateľa. Pár dní po podaní žaloby však so Selleckom uzavreli predbežnú dohodu, ktorú v stredu schválili členovia výkonného výboru. Selleck síce za použitú vodu zaplatil, to však podľa riaditeľky spoločnosti Susan Mulligan nie je podstatné, keďže na využívanie ich hydrantu nemal právo. Dohoda okrem toho Sellecka zaväzuje, že už nebude tento hydrant v budúcnosti používať.

 

Tom Selleck je známy najmä ako súkromný vyšetrovateľ Thomas Magnum z krimi seriálu Magnum (1980 - 1988). Táto rola mu vyniesla jeden Zlatý glóbus zo siedmich nominácií a tiež jednu cenu Emmy z piatich nominácií. Na Emmy bol nominovaný aj v roku 2000 za hosťovanie v seriáli Priatelia (1994 - 2004) a v roku 2007 za hlavnú úlohu v televíznom filme Jesse Stone: Dokonalý zločin (2007). Zahral si tiež vo filmoch ako Nebezpečné diamanty (1984), Traja muži a nemluvňa (1987), Traja muži a malá dáma (1990), Quigley u protinožcov (1990), Mr. Baseball (1992) alebo Vrahúni (2010), sérii televíznych filmov o policajnom šéfovi Jessem Stoneovi či seriáloch Las Vegas: Kasíno (2003 - 2008), Bostonské zločiny (2004 - 2008) a Modrí Templári (2010), pričom v poslednom menovanom účinkuje aj v súčasnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies