Herec Sväťo Malachovský bude dvojnásobným otcom

NETKY.SK • 23 Marec 2017, 16:38 • 2 min
Herec Sväťo Malachovský bude dvojnásobným otcom

BRATISLAVA - Slovenský operný spevák, herec a komik Svätopluk "Sväťo" Malachovský sa stane dvojnásobným otcom. Štyridsaťštyriročný zabávač čaká prvého spoločného potomka s priateľkou, speváčkou Petrou Molnárovou. Správu priniesol denník Nový Čas, ktorému to potvrdil samotný herec.

slovakia

left justify in out

"Áno, Petra je tehotná. Čakáme bábätko a veľmi sa na to tešíme," prezradil, pričom dodal, že dvojica zatiaľ nepozná pohlavie bábätka. Podľa informácií Nového Času by 30-ročná speváčka mala byť v šiestom mesiaci tehotenstva. Rodák z Bratislavy má okrem očakávaného dieťaťa tiež syna Tea, ktorého má s bývalou manželkou, hudobníčkou Ľubicou Čekovskou. S tou sa rozviedol v novembri minulého roka. 

Svätopluk "Sväťo" Malachovský bol počas kariéry sólistom Opery Slovenského národného divadla (SND) v Bratislave a Štátnej opery v Banskej Bystrici. Je synom zosnulého operného speváka Ondreja Malachovského, pričom jeho starším bratom je operný spevák Martin Malachovský. Neskôr sa začal venovať herectvu, pôsobil napríklad v Radošinskom naivnom divadle.

 

Televízni diváci ho môžu poznať aj ako robotníka Imreho zo seriálu Panelák (2008 - 2015). Zahral si tiež v seriáloch ako Mafstory (2006 - 2012) či Atletiko Cvernofka (2016) alebo v snímke Vojtech (2015). Momentálne účinkuje v zábavnej relácii Kredenc (2014), pričom sa predstavil napríklad aj v programe Tvoja tvár znie povedome. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies