Herec Steven Seagal bude možno kandidovať na guvernéra Arizony

NETKY.SK • 5 Január 2014, 09:09 • 2 min
Herec Steven Seagal bude možno kandidovať na guvernéra Arizony

PHOENIX - Seagal sa o svojej prípadnej kandidatúre na guvernéra Arizony zmienil v rozhovore o novej reality šou nazvanej Steven Seagal - Muž zákona: okres Maricopa.

slovakia

left justify in out

Známy hrdina akčných filmov Steven Seagal oznámil, že zvažuje svoju kandidatúru na funkciu guvernéra amerického štátu Arizona. Informovala o tom včera agentúra AP.

Hlavný predstaviteľ filmov Prepadnutie v Pacifiku alebo Aljaška v plameňoch v rozhovore pre televíznu stanicu KNXV-TV uviedol, že sa pokúsi získať najvyššiu štátnu funkciu v Arizone, ale ešte sa o svojej kandidatúre musí poradiť s Joeom Arpaiom, ktorý sám seba vyhlasuje za najdrsnejšieho šerifa v USA.

Seagal (61) sa o svojej prípadnej kandidatúre na guvernéra Arizony zmienil v rozhovore o novej reality šou nazvanej Steven Seagal - Muž zákona: okres Maricopa.

Na tvorbe svojej reality show spolupracoval Seagal práve s Joeom Arpaiom, šerifom arizonského okresu Maricopa. Program sa nakrúcal v Arizone a vysiela ho káblová televízna stanica Reelz Channel.

Odborník na bojové umenia Seagal je členom Arpaiovej družiny zloženej z 3000 dobrovoľníkov rôznych profesií, ktorí spolupracujú s úradom šerifa. Ako guvernér Arizony by chcel Seagal zvýšiť bezpečnosť na hraniciach s Mexikom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona