Herec Stephen Fry si vzal partnera Elliotta Spencera

NETKY.SK • 18 Január 2015, 11:37 • 2 min
Herec Stephen Fry si vzal partnera Elliotta Spencera

BRATISLAVA - Britský herec Stephen Fry si v sobotu vzal partnera Elliotta Spencera. Päťdesiatsedemročný zabávač o tom informoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, na ktorej zverejnil fotografiu, ako s 27-ročným komikom sedia za stolom a podpisujú matričnú knihu.

slovakia

left justify in out

„Elliott a ja sme vstúpili do jednej miestnosti ako dvaja ľudia, podpísali knihu a odišli ako jeden. Úžasné,“ napísal Fry ku fotografii.


Stephen John Fry nie je len hercom, ale aj spisovateľom, scenáristom, novinárom, dramaturgom, komikom a moderátorom. Zahral si v množstve filmov a seriálov, z ktorých za zmienku stoja napríklad snímky V ako Vendeta (2005) alebo Sherlock Holmes 2: Hra tieňov (2011). V rokoch 2007 až 2009 sa objavil aj v niekoľkých epizódach seriálu Kosti (2005). Fry si tiež zahral v druhej časti trojdielnej adaptácie Hobita s podtitulom Smaugova pustatina (2013). Vo Veľkej Británii je okrem toho známy aj ako dlhoročný moderátor zábavnej šou QI. S komikom Elliottom Spencerom sa zoznámil minulý rok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies