Herec Shia LaBeouf sa vyhne procesu, ale musí sekať dobrotu a liečiť sa

NETKY.SK • 11 September 2014, 08:49 • 2 min
Herec Shia LaBeouf sa vyhne procesu, ale musí sekať dobrotu a liečiť sa

NEW YORK - Hollywoodska filmová hviezda Shia LaBeouf (28), ktorého pre neprístojné správanie počas divadelného predstavenia zadržali na sklonku júna v New Yorku, sa vyhne procesu.

slovakia

left justify in out

Herec sa v stredu na súde v New Yorku priznal k svojim prehreškom, v reakcii na čo sudca nariadil LaBeoufovi ďalšie tri mesiace protialkoholického liečenia a pripomenul mu, že šesť mesiacov musí striktne dodržiavať všetky normy slušného správania a nedopustiť sa žiadnych podobných výtržností. Informoval o tom internetový server tmz.com.    
      

Umelec navštívil v júni predstavenie muzikálu Kabaret v niekdajšom nočnom klube Studio 54 na Broadwayi. Počas predstavenia začal fajčiť, vykrikoval a udieral divákov po zadkoch a zátylkoch. Keď sa snažil ujsť, privolaní policajti ho podľa informácií amerických médií zadržali a vyviedli v putách. LaBeouf sa preslávil sériou Transformers, ako aj filmami Ja, robot, Disturbia, Oko dravca či Nymfomanka I-II. Dal však o sebe vedieť aj menej príjemným spôsobom, keď bol účastníkom niekoľkých barových bitiek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies