Herec Roman Fratrič sa oženil

NETKY.SK • 10 August 2015, 12:22 • 2 min
Herec Roman Fratrič sa oženil

BRATISLAVA - Slovenský herec Roman Fratrič, známy najmä ako Rudinko Molnár z prvej a druhej sezóny seriálu Mafstory (2006 - 2012), sa cez víkend po druhý raz oženil. Za manželku si vzal priateľku Renátu, s ktorou tvorí pár už šesť rokov. Dvojica si povedala „áno“ na miestnom úrade v bratislavskej Karlovej Vsi.

slovakia

left justify in out

„Mali sme klasickú svadbu na úrade a neskôr pokračovala veľkou gril párty u mňa na dome. V nedeľu zábava pokračovala, také jemné dozvuky,“ vyjadril sa 48-ročný herec pre portál Topky.sk. Páru prišlo zablahoželať takmer 80 hostí, nechýbali ani tradičné zvyky. „Prenášal som nevestu cez prah a tiež sme mali rozbíjanie a zametanie taniera,“ povedal Fratrič, ktorému bol za svedka jeho kamarát a kolega z Mafstory Peter Batthyany.


Roman Fratrič sa venuje predovšetkým dabingu. Diváci a diváčky ho mohli vidieť napríklad v seriáloch Chlap v dome (1986), V mene zákona (2009), Ochrancovia (2014) alebo Kolabs (2015).


Herec Roman Fratrič je členom Československého leva - Oklamčák show sport teamu, ktorý sa predstavil aj v exhibičnom futbalovom zápase, proti tímu netky.sk.

 

Čo je a kto je... ČESKOSLOVENSKÝ LEV - Oklamčák show sport  team, sa dozvieta na:  www.ceskoslovenskylev.com




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona