Herec Robert Hájek zháňa vianočné darčeky na poslednú chvíľu

NETKY.SK • 23 December 2016, 10:00 • 2 min
Herec Robert Hájek zháňa vianočné darčeky na poslednú chvíľu

BRATISLAVA - Český herec Robert Hájek si obvykle necháva nákupy vianočných darčekov na poslednú chvíľu.

slovakia

left justify in out

„Väčšinou vôbec netuším, čo komu kúpiť, takže to potom často dopadá tak, že nakupujem deň pred Vianocami alebo na Štedrý deň - ak nájdem ešte nejaký otvorený obchod,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Tento rok trávil mladý herec podľa vlastných slov takmer celý advent na pľaci. „Do dvadsiateho prvého sme točili krimi seriál Inšpektor Max. Ale čo bolo super, celý december sme točili v Česku, slovenská časť štábu bola skoro celý advent v Prahe, čo myslím, že pre nich nebolo až také príjemné. Keby som mal tráviť celý december v Bratislave, tiež by ma to veľmi netešilo. Predsa len je to čas, keď by mal byť človek s rodinou,“ poznamenal 24-ročný rodák z Prahy, ktorý Štedrý večer prežije v kruhu rodiny a priateľov.

 

„Na Štedrý večer budeme s rodinou, rozbalíme darčeky a potom sa okolo desiatej zídeme s kamarátmi v takom našom malom bare a tam strávime zvyšok večera. Nie som ten typ, ktorý by chodil na polnočnú omšu a podobne,“ usmial sa Hájek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies