Herec Robert Hájek jedáva na Nový rok šošovicu

NETKY.SK • 31 December 2016, 09:33 • 2 min
Herec Robert Hájek jedáva na Nový rok šošovicu

BRATISLAVA - Český herec Robert Hájek je jedným z tých, ktorí veria, že pokiaľ si dajú na Nový rok šošovicu, prinesie im to počas roka šťastie vo finančnej sfére.

slovakia

left justify in out

„Šošovica na Nový rok musí byť, aby boli peniaze. Zatiaľ síce neviem, či to tak aj reálne vychádza, ale uvidíme, keď bude hotový Inšpektor Max, či prídu nejaké ďalšie ponuky. Tuším budem musieť na Nový rok zjesť tej šošovice celkom veľa,“ zasmial sa v rozhovore pre agentúru SITA.


Silvester trávi mladý rodák z Prahy v kruhu najbližších. „Keď Silvester, tak s ľuďmi, ktorých mám najradšej. Zvykli sme chodievať na hory, tam som chodil už ako malý chlapec až do mojich pätnástich. Teraz by som rád išiel na chatu s kamarátmi, no posledný čas mi to moc nevychádza. Človek to nevie so všetkými tak skĺbiť, aby sme sa naozaj dohodli a niekam išli,“ povedal Hájek.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies