Herec Ricardo Medina Jr. pôjde na šesť rokov za mreže

NETKY.SK • 31 Marec 2017, 18:22 • 2 min
Herec Ricardo Medina Jr. pôjde na šesť rokov za mreže

BRATISLAVA - Americký herec Ricardo Medina Jr., ktorý je známy najmä zo seriálu Strážcovia vesmíru (2002), pôjde na šesť rokov za mreže.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný rodák z Kalifornie nedávno priznal vinu v prípade usmrtenia jeho spolubývajúceho Josha Suttera. Na štvrtkovom pojednávaní vypovedali aj príbuzní 36-ročného muža. "Dajte ho medzi obyčajných väzňov, nech vidí a cíti strach, aký musel mať Joshua," vyhlásil na súde otec zosnulého Donald Sutter a dodal, že herca už nikto nebude vnímať ako celebritu. 

Medina zabil Josha Suttera 31. januára 2015. Herec sa so Sutterom dostal do konfliktu kvôli svojej vtedajšej priateľke a počas hádky ho viac ráz bodol mečom. Útočník zavolal pomoc, no muža po prevoze do nemocnice vyhlásili za mŕtveho. Medinu po incidente zatkli a neskôr aj prepustili. Vlani v januári ho obžalovali z vraždy. Herec koncom septembra vyhlásil, že je nevinný. V marci sa však priznal k vražde v sebaobrane s použitím meča. Právny zástupca Stanley L. Friedman povedal, že jeho klient sa priznal k činu, aby si zaistil miernejší trest. 

Ricardo Medina Jr. účinkoval okrem spomínaného seriálu Strážcovia vesmíru napríklad aj v snímke Confessions of a Pit Fighter (2005) a prepožičal hlas do televízneho projektu Power Rangers Samurai (2011 - 2012). 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies