Herec Penn Badgley sa predstaví v seriáli You

NETKY.SK • 27 Jún 2017, 14:41 • 2 min
Herec Penn Badgley sa predstaví v seriáli You

BRATISLAVA - Americký herec a hudobník Penn Badgley sa predstaví v seriáli You.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný predstaviteľ Dana Humphreyho zo seriálu Gossip Girl (2007 - 2012) stvárni manažéra kníhkupectva posadnutého ctižiadostivou spisovateľkou. Na získanie informácií o žene využíva sociálne médiá a postupne sa zbavuje všetkých prekážok, ktoré mu stoja v ceste.

 

O scenár sa postarali Greg Berlanti a Sera Gamble. Inšpirovali sa pritom románom, ktorý vyšiel v českom preklade pod názvom Ty (2014) autorky Caroline Kepnes. Na produkcii spolupracujú Berlanti, Gamble, Sarah Schechte, Leslie Morgenstein a Gina Girolamo.

Penn Badgley je známy predovšetkým ako spomínaný Dan Humphrey zo seriálu Gossip Girl. Rodák z Baltimoru v štáte Maryland si zahral aj v snímkach ako John Tucker musí zomrieť (2006), Navždy silný (2008), Otčim (2009), Ľahko ju zbaliť (2010) alebo Deň pred krízou (2011).

 

V dráme Greetings from Tim Buckley (2012) stvárnil speváka Jeffa Buckleyho. Vlani vo februári vydal so svojou kapelou MOTHXR album Centerfold.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies