Herec Orlando Bloom obmedzil kariéru

NETKY.SK • 1 Máj 2017, 12:05 • 2 min
Herec Orlando Bloom obmedzil kariéru

BRATISLAVA – Anglický herec Orlando Bloom úmyselne obmedzil svoju kariéru po rozvode s Mirandou Kerr, aby sa mohol venovať synovi Flynnovi.

slovakia

left justify in out

„Mám šesťročného syna a urobil som vedomé rozhodnutie, aby som bol po ruke pre syna, keď som sa rozvádzal s jeho mamou.

 

Nikdy nebudem ľutovať, že som s ním strávil viac času. Teraz, keď je situácia už stabilnejšia- ona je šťastne zasnúbená a ja som šťastný, že mám doma príjemné prostredie, mám veľkú túžbu vrátiť sa k práci. Mám šťastie, že nemusím vziať každý scenár, ale že si môžem vyberať. Teším sa na to,“ vyjadril sa 40-ročný herec, ktorý si nedávno dal pauzu s priateľkou Katy Perry.

 

„Snažím sa tomu nevenovať veľa pozornosti. Môžete žiť deň za dňom a keď večer prídete do postele, pomyslíte si, že ste dnes urobili čo sa dalo. Práve som sa vrátil z Nigérie, kde som stretol deti, ktoré boli svedkami vraždy svojich rodičov. Zvyšok sveta je Disneyland oproti veciam, ktoré zažívajú niektorí ľudia,“ dodal herec pre magazín Total Film.

Orlando Jonathan Blanchard Bloom je známy z filmových sérií Piráti Karibiku a Pán prsteňov, pričom elfa Legolasa, ktorého stvárnil v trilógii Pán prsteňov, si zahral aj vo dvoch snímkach z trojdielnej adaptácie knihy Hobit s podtitulmi Smaugova pustatina (2013) a Bitka piatich armád (2014).

 

Okrem toho sa predstavil aj vo filmoch ako Čierny jastrab zostrelený (2001), Trója (2004), The Calcium Kid (2004), Kráľovstvo nebeské (2005), Elizabethtown (2005), Traja mušketieri (2011) alebo Zulu (2013).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies