Herec Mike Myers je trojnásobným otcom

NETKY.SK • 3 November 2015, 17:53 • 2 min
Herec Mike Myers je trojnásobným otcom

BRATISLAVA - Kanadskému hercovi Mikeovi Myersovi a jeho manželke Kelly Tisdale sa narodilo tretie dieťa.

slovakia

left justify in out

Dievčatku, ktoré prišlo na svet v pondelok v New Yorku, dali rodičia meno Paulina Kathleen. Informovala o tom hovorkyňa 52-ročného rodáka z predmestia Toronta. Ako tiež uviedla, matka a novorodenec sú v poriadku.


Pár má okrem Pauliny Kathleen aj dcéru Sunday Molly a syna, ktorému dali meno Spike Alan. Myers a Tisdale sa zosobášili na jeseň v roku 2010 v New Yorku. Dvojica spolu začala chodiť v roku 2006 po tom, čo sa herec rozviedol s Robin Ruzan, s ktorou bol ženatý od roku 1993.


Mike Myers sa preslávil predovšetkým ako špión Austin Powers v snímkach Špionátor (1997), Austin Powers: Špión, ktorý ma pretiahol (1999) a Austin Powers v Zlatom úde (2002). Okrem toho účinkoval aj vo filmoch ako napríklad Wayneov svet (1992), Klub 54 (1998) alebo Nehanební bastardi (2009). Taktiež nahovoril postavu Shreka v rovnomennom filme z roku 2001 a jeho pokračovaniach.


Informácie pochádzajú z webovej stránky www.hollywoodreporter.com a archívu agentúry SITA.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies