Herec Michael Winslow 1. apríla nevystúpi v Bratislave

NETKY.SK • 30 Marec 2017, 15:38 • 2 min
Herec Michael Winslow 1. apríla nevystúpi v Bratislave

BRATISLAVA - Americký herec a komik Michael Winslow napokon nevystúpi 1. apríla v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC). Organizátori podujatia, ktoré sa malo pôvodne uskutočniť vlani 10. novembra, hľadajú náhradný dátum.

slovakia

left justify in out

"Mrzí nás, že prinášame túto informáciu, ale došlo ku kolízii termínov u pána Winslowa kvôli filmovaniu v USA a tiež jeho účasti na veľkom hudobno-komediálnom festivale v Houstone. Z týchto dôvodov boli zrušené jeho vystúpenia v Českej republike. Keďže o jeho show v Bratislave nechceme prísť, hľadáme pre vystúpenie nový termín. S manažmentom rokujeme o jeseni 2017. O náhradnom termíne vás budeme do pár dní informovať. Doteraz zakúpené vstupenky pre Bratislavu zostávajú v platnosti. Všetky informácie ohľadne možností vrátenia vstupného zverejníme už čoskoro spolu s novým termínom podujatia v Bratislave. Ďakujeme za pochopenie a ospravedlňujeme sa všetkým, ktorí sa rovnako ako my na vystúpenie pána Winslowa tešili, za prípadné komplikácie," uviedol Jozef Tarkay z usporiadateľskej agentúry KVAS a dodal, že miesto konania bratislavskej show by sa nemalo meniť. 

Päťdesiatosemročný Michael Winslow je známy najmä ako Larvelle Jones z filmovej série Policajná akadémia z rokov 1984 - 1989 a 1994. Zahral si tiež v snímkach Vesmírne gule (1987), Nežní zmätkári (1987), Nežní zmätkári II. (1988) alebo Lavalantula (2015). Venuje sa aj dabingu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies