Herec Michael Weatherly dostal podmienku za alkohol za volantom

NETKY.SK • 2 Január 2016, 15:04 • 2 min
Herec Michael Weatherly dostal podmienku za alkohol za volantom

BRATISLAVA - Americký herec Michael Weatherly dostal trojročnú podmienku za šoférovanie pod vplyvom alkoholu v novembri minulého roka. Informoval o tom portál TMZ.

slovakia

left justify in out

Rodák z New Yorku musí tiež podstúpiť trojmesačný protialkoholický program a absolvovať sedenia, pri ktorých bude hovoriť o dôsledkoch šoférovania pod vplyvom omamných látok. Program pod záštitou organizácie Mother's Against Drunk Driving, by mal v hercovi vybudovať empatiu a dopomôcť k zabráneniu podobných trestných činov.


Štyridsaťsedemročného predstaviteľa agenta Anthonyho DiNozza zo seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003) zastavila losangeleská polícia za rýchlu jazdu. Keďže príslušníci hliadky mali podozrenie, že Weatherly pil pred jazdou alkohol, požiadali ho, aby podstúpil test. Ten napokon preukázal alkohol v krvi, pričom jeho hladina prevyšovala povolené množstvo.


Michael Weatherly sa okrem spomínaného NCIS - Námorný vyšetrovací úrad predstavil divákom aj v seriáli Dark Angel (2000 - 2002), kde sa spoznal s Jessicou Albou. Tú v roku 2001 požiadal o ruku, no o dva roky neskôr zasnúbenie zrušili. Zahral si aj vo filmoch ako Posledné dni diska (1998), Hanblivý policajt (2000), The Mystery of Natalie Wood (2004) či Chybička krásy (2005).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona