Herec Max Adler z Glee sa oženil

NETKY.SK • 23 December 2015, 10:06 • 2 min
Herec Max Adler z Glee sa oženil

LOS ANGELES - Americký herec Max Adler sa v sobotu oženil so svojou dlhoročnou partnerkou, 33-ročnou herečkou Jennifer Bronstein.

slovakia

left justify in out

Obrad sa konal v súkromnom sídle v Hollywood Hills. Dvojica sa zasnúbila v roku 2012 počas dovolenky v Ríme. „Svadba bola veľmi intímna záležitosť 75 najbližších priateľov a rodiny,“ povedal nemenovaný zdroj pre americký magazín US Weekly. Dodal, že napriek daždivému počasiu sa každý bavil.


Medzi svadobnými hosťami bol napríklad Adlerov herecký kolega zo seriálu Glee (2009 - 2015) Darren Criss či americký filmový producent a režisér Adi Shankar. Úlohy družbov sa zhostili brat 29-ročného herca Jake, jeho najlepší priateľ zo strednej školy a švagor.


Max Adler je známy najmä ako Dave Karofsky zo spomínaného seriálu Glee. Účinkoval tiež vo filmoch Wolf Town (2011), Detention of the Dead (2012), Láska a česť (2013), 23 Blast (2014) či Believe Me (2014). Objaví sa aj v pripravovanej, zatiaľ nepomenovanej snímke režiséra Woodyho Allena či filme Sully, v hlavnej úlohe s Tomom Hanksom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies