Herec Markice Moore sa pokúsil o samovraždu

NETKY.SK • 21 Február 2015, 14:27 • 2 min
Herec Markice Moore sa pokúsil o samovraždu

USA - Americký herec a rapper Markice "Kesan" Moore, známy ako Andrew z tretej sezóny seriálu Walking Dead (2010), sa tento týždeň pokúsil o samovraždu.

slovakia

left justify in out

Jeho priatelia ho našli v utorok ráno v bezvedomí v jeho dome vo Woodland Hills. Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého herec užil naraz viacero druhov liekov. Rozhodnutie siahnuť si na život vysvetlil najbližším vo videu, ktoré pre nich nakrútil.

 

Moorea sa lekárom napokon podarilo zachrániť. Hospitalizovali ho na psychiatrickom oddelení, odkiaľ ho po krátkom čase ho prepustili, chodí však na terapiu. Hercov manažér sa pre TMZ vyjadril, že jeho zverenec ťažko znášal smrť starej mamy, ktorá zomrela len nedávno. 

 

Markice Moore začínal v reality šou From G's to Gents (2008 - 2009). Objavil sa aj v snímkach Blood Done Sign My Name (2010) či 96 Minutes (2011). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies