Herec Lukáš Hejlík a modelka Veronika Fašinová sa vzali

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 14:02 • 2 min
Herec Lukáš Hejlík a modelka Veronika Fašinová sa vzali

PRAHA - Český herec Lukáš Hejlík sa cez víkend oženil s modelku Veronikou Fašinovou. Tridsaťpäťročný rodák z Mostu sa radostnou novinkou pochválil na sociálnej sieti Facebook, kde zverejnil fotografie, na ktorých majú s 32-ročnou partnerkou na krku zavesené lístočky s nápismi "ženích" a "nevesta".

slovakia

left justify in out

Herec a modelka sa dali dohromady v roku 2013. Hejlík požiadal svoju vyvolenú o ruku v marci tohto roka. Zásnuby podľa ich slov boli spontánne a romantické. Hejlík bol už raz ženatý. S prvou manželkou Veronikou sa rozišiel v roku 2009 a má s ňou osemročnú dcéru Kláru.

 

Lukáš Hejlík sa do povedomia verejnosti dostal vďaka seriálu Ošklivka Katka (2008 - 2009), kde stvárnil Tomáša Medunu. Diváci a diváčky ho môžu poznať aj zo seriálov Terapie (2011) či Ordinace v růžové zahradě (2005). Vidieť ho môžu aj v brnianskom Mestskom divadle.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies