Herec, ktorý stvárnil malého Anakina, má ťažký život aj v reálnom živote

NETKY.SK • 23 Máj 2018, 16:49 • 2 min
Herec, ktorý stvárnil malého Anakina, má ťažký život aj v reálnom živote

Jacob Christopher "Jake" Lloyd, ktorý sa preslávil vo filme Hviezdne vojny: Skrytá hrozba ako malý Anakin Skywalker, sa zo slávy príliš neteší. Skôr ho to „ťahá na temnú stranu“...

slovakia

left justify in out

Lloyd mal len 10 rokov, keď v roku 1999 dostal životnú rolu. Možno ste si mysleli, že mu účinkovanie v kultovom filme prinieslo obrovskú priazeň. Pravda je taká, že po natočení jedného z najslávnejších filmov sa stal terčom šikany.

 

img

Jake Lloyd

Foto: SITA

 

"Ostatné deti na mňa boli vysadené. Napodobňovali zvuk svetelného meča vždy, keď ma videli, bolo to hrozné. Celý môj školský život bol skutočne peklo a okrem toho som musel niekedy robiť až 60 rozhovorov denne," povedal v roku 2012 Lloyd, pripomína The Sun.

 

V júny 2015 sa rozšírila správa o tom, že Lloyd bol zatknutý v Južnej Karolíne za bezohľadné šoférovanie bez vodičáku a kladenie odporu. Podľa denníka Daily Mail si ho všimol šerif z okresu Colleton v Južnej Karolíne a naháňal ho približne 40 km.  Lloyd nakoniec stratil kontrolu nad svojim vozidlom, nabúral do plotu a pokračoval v ceste do zalesnenej oblasti, kde sa prenasledovanie skončilo.

 

img

Jake Lloyd

Foto: SITA

 

Bol uväznený až do apríla 2016, potom ho premiestnili do psychiatrického zariadenia. Jeho matka Lisa povedala, že má schizofréniu.

 

Škoda tak nádejného herca. Môžeme len dúfať, že sa jeho budúcnosť rozjasní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies