Herec Knight sa zosobášil s partnerom Patrickom

NETKY.SK • 8 Október 2013, 09:31 • 2 min
Herec Knight sa zosobášil s partnerom Patrickom

LOS ANGELES - Americký herec T.R. Knight, známy najmä ako doktor George O'Malley zo seriálu Klinika Grace (2005), si vzal partnera Patricka. Sobáš, na ktorom sa v piatok 4. októbra zúčastnili ich rodiny a priatelia, sa uskutočnil v štáte New York.

slovakia

left justify in out

Medzi hosťami nechýbali Knightove bývalé kolegyne z hereckého obsadenia Kliniky Grace Katherine Heigl a Kate Walsh. Prvá menovaná pritom zverejnila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter fotografie zo svadby, na ktorých sa zabáva s manželom Joshom Kelleym a Kate Walsh. 

Štyridsaťročný T.R. Knight pôsobí už od piatich rokov v divadle. Známy je však najmä ako spomínaný George O'Malley, ktorého v Klinike Grace stvárňoval v rokoch 2005 až 2009, pričom v roku 2007 si za túto rolu vyslúžil nomináciu na cenu Emmy. V roku 2011 sa objavil v epizóde kriminálneho seriálu Zákon a poriadok: Špeciálna jednotka (1999) a v roku 2013 si zahral v športovej dráme 42 a tiež v niekoľkých epizódach seriálu Dobrá manželka (2009). V súčasnosti účinkuje ako Mercutio v Rómeovi a Júlii newyorskej Classic Stage Company. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona