Herec James Van Der Beek bude trojnásobným otcom

NETKY.SK • 3 September 2013, 13:46 • 2 min
Herec James Van Der Beek bude trojnásobným otcom

LOS ANGELES - Americký herec James Van Der Beek bude mať tretie dieťa. Jeho manželka Kimberly to oznámila na svojom blogu.

slovakia

left justify in out

"James a ja s radosťou oznamujeme, že v zime očakávame naše tretie dieťa," napísala. Podľa jej slov sa na prírastok do rodiny tešia aj ich ďalší potomkovia, dcérka Olivia a syn Joshua. "James, ďakujem za to, že si taký milujúci, starostlivý a chápavý manžel a otec," vyjadrila sa. Pár sa zosobášil 1. augusta 2010 v izraelskom Tel Avive. Pre Van Der Beeka je to už druhé manželstvo. V marci 2010 sa rozviedol so svojou prvou manželkou - herečkou Heather McComb, s ktorou sa zosobášil v roku 2003 v Malibu. Dvojica spolu nemala žiadne deti.

James Van Der Beek je známy najmä ako Dawson Leery zo seriálu Dawsonov svet (1998 - 2003). Neskôr tiež hosťoval vo viacerých seriáloch, ako napríklad Myšlienky vraha (2005) alebo Ako som spoznal vašu mamu (2005). Vlani začali v USA vysielať jeho nový komediálny seriál s názvom Don't Trust the B---- in Apartment 23, ktorý však po dvoch sériách zrušili. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies