Herec James Corden bude uvádzať udeľovanie cien Grammy

NETKY.SK • 22 November 2016, 18:54 • 2 min
Herec James Corden bude uvádzať udeľovanie cien Grammy

BRATISLAVA - Anglický herec a moderátor James Corden bude uvádzať odovzdávanie cien Grammy, ktorého 59. ročník sa uskutoční v nedeľu 12. februára v losangeleskom Staples Center.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol prezident americkej Národnej akadémie nahrávacích umení a vied Neil Portnow, 38-ročného rodáka z Londýna si vybrali, pretože je dynamický zabávač, ktorý sa perfektne hodí na moderovanie ceremoniálu.


Corden, ktorý v rokoch 2011 až 2014 sprevádzal odovzdávaním BRIT Awards či tento rok uvádzal udeľovanie divadelných cien Tony, tak nahradí amerického rappera a herca LL Cool J. Ten doteraz moderoval ostatných päť ročníkov odovzdávania prestížnych hudobných cien.


Mená tohtoročných kandidátov na Grammy oznámia vo štvrtok 6. decembra. Nominácie v štyroch hlavných kategóriách – Album roka, Skladba roka, Nahrávka roka a Nováčik roka predstaví speváčka a skladateľka Meghan Trainor, ktorá v poslednej menovanej kategórii uspela minulý rok.


James Kimberley Corden je zabávač, scenárista, producent, herec, spevák a moderátor. V súčasnosti uvádza program The Late Late Show with James Corden na televíznej stanici CBS, ktorého súčasťou je aj populárny segment Carpool Karaoke. Zahral si vo filmoch ako napríklad Za svetlami Blackpoolu (2002), Príťažlivé zlo (2009), Traja mušketieri (2011), Životná šanca (2013) či Príbehy z lesov (2014). Za seriál Gavin & Stacey (2007 - 2010), ktorý pomáhal vytvárať a tiež si v ňom zahral, mu udelili cenu BAFTA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona