Herec Gary Sinise venoval hasičom 60-tisíc dolárov

NETKY.SK • 27 September 2013, 15:58 • 2 min
Herec Gary Sinise venoval hasičom 60-tisíc dolárov

LOS ANGELES - Americký herec Gary Sinise venoval 60-tisíc dolárov hasičom, ktorí tento rok v júni zasahovali pri požiari v coloradskej oblasti Black Forrest.

slovakia

left justify in out

Peniaze im venoval prostredníctvom svojej nadácie s názvom Gary Sinise Foundation a hasiči ich použijú na nákup vybavenia, o ktoré pri akcii prišli.

Päťdesiatosemročný Gary Sinise sa narodil v meste Blue Island v štáte Illinois. Na konte má niekoľko výrazných filmových úloh. V roku 1992 účinkoval s Johnom Malkovichom v snímke O myšiach a ľuďoch, ktorú nakrútili podľa rovnomennej knihy Johna Steinbecka. O dva roky neskôr si zahral vedľajšiu úlohu v kultovej snímke Forrest Gump, kde stvárnil poručíka Dana, za čo si vyslúžil nomináciu na Oscara. Účinkoval tiež vo filme Truman (1995), za ktorý získal Zlatý glóbus. Na konte má aj cenu Emmy za snímku George Wallace (1997). V rokoch 2004 až 2013 Sinise účinkoval v seriáli C.S.I.: Kriminálka New York. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies