Herec Ethan Hawke manželstvo v skorom veku neľutuje

NETKY.SK • 3 December 2013, 08:36 • 2 min
Herec Ethan Hawke manželstvo v skorom veku neľutuje

LOS ANGELES - Napriek tomu, že od rozvodu amerického herca Ethana Hawka s kolegyňou Umou Thurman uplynulo už deväť rokov, rodák z texaského Austinu naďalej rád a často spomína na obdobie ich manželstva.

slovakia

left justify in out

Pre novembrové vydanie online magazínu Mr. Porter porozprával napríklad aj o tom, ako sa do seba zamilovali počas nakrúcania filmu Gattaca (1997). "Bola to skvelá chvíľa v mojom živote a tiež skvelá chvíľa v živote Umy. Zamilovali sme sa a chceli sme to," prezradil 43-ročný Hawke, ktorý sa s Thurman zosobášil 1. mája 1998, a majú spolu dve deti - 15-ročnú Mayu a 11-ročného Levona. Manželstvo v mladom veku pritom podľa vlastných slov neľutuje. "Čím ste starší, tým viac si uvedomujete, aká silná je láska," prezradil herec.

Hoci Hawke nikdy nepriznal neveru počas manželstva s Thurman, štyri roky po rozvode sa oženil s pestúnkou ich spoločných detí. "Som oddaný, no ani jeden z nás nevie, aká bude budúcnosť. Sexuálna vernosť nemôže byť jedinou vecou, na ktorej stojí vzťah," vyjadril herec svoj postoj k súčasnému manželstvu. "Ľudia sú sexuálnymi bytosťami. Reagovať rozhorčene kvôli nevere je rovnaké, ako byť šokovaný, že vám začali šedivieť vlasy," dodal Hawke.

Ethan Hawke sa stal známym po uvedení filmu Spolok mŕtvych básnikov (1989), po ktorom nasledovalo účinkovanie v snímkach Biely tesák (1992), Prežiť (1993), Gattaca (1997) alebo Veľké nádeje (1998). Za stvárnenie Jakea Hoyta v krimidráme Training Day (2001) si vyslúžil nomináciu na Oscara. Hral napríklad aj vo filmoch Zlodej životov (2004), Obchodník so smrťou (2005), Fast Food Nation (2006), Než sa diabol dozvie, že si mŕtvy (2007), New York, milujem ťa (2009) alebo Total Recall (2012). Je tiež hviezdou trilógie Pred úsvitom (1995), Pred súmrakom (2004) a Pred polnocou (2013), ktorej posledná časť mala svetovú premiéru v januári na filmovom festivale Sundance. Druhú nomináciu na Oscara získal za prácu na scenári romantickej drámy Pred súmrakom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona